Samen op weg … een eerlijke route naar gezonde voeding uit je eigen regio
Een integraal voedselbeleid raakt alle beleidsvlakken van gezondheid, duurzaamheid tot lokale economie en van landbouwbeleid tot educatie en zou daarom verankerd moeten zijn in de aanpak voor de gebiedsregio.

Betaal de boer & gezonde voedselmaker
Het is heel logisch dat je de boer & gezonde voedselmaker betaalt voor hun gezonde producten uit een gezonde bodem. Geen vulling maar voeding!
Het is toch raar dat iemand met gemak honderden euro’s betaalt voor supplementen en niet bereid is om een reëel bedrag te betalen voor een met liefde en passie geteelde krop sla, spruitjes of appels uit een gezonde bodem met de juiste voedingsstoffen?
Precies dat is waar we met elkaar een grote slag kunnen maken en precies dat is waar de Voedselfamilie Krimpenerwaard zich voor inzet via de verschillende deelprojecten (familiezaken).