Samenwerken aan een brede bewustwording van gezond, duurzaam en betaalbaar eten uit de regio dat is waar de Voedselfamilie Krimpenerwaard voor staat. En zich de afgelopen jaren voor heeft ingezet door het initiëren van projecten, activiteiten en het bouwen aan een interregionaal netwerk van producenten, consumenten en organisaties.

In de loop van de tijd zijn we toegegroeid naar een meer volwassen organisatie en was de juridische vorm van een Stichting de meest logische. Vanmorgen was het heugelijke feit daar en hebben we officieel de oprichtingsakte ondertekend bij Lint notarissen in Lekkerkerk. Het notariskantoor zet zich eveneens in voor maatschappelijke belangen in de Krimpenerwaard dus een mooie match, Wij zijn dankbaar voor deze samenwerking en nieuwe partner van de Voedselfamilie Krimpenerwaard.