Streekproducten – Oogst – Eten – Drinken – Muziek – Entertainment

Wat is er nou leuker en lekkerder dan (kerst)inkopen, direct van de boer en andere (voedsel)makers, uit je eigen regio. Daar kan toch niets tegenop. Met bovendien een eerlijke prijs voor de makers. Dat is wat we je willen bieden op de Oogst- & Streekmarkt ‘Proef de Krimpenerwaard’.

Tijdens deze sfeervolle kersteditie kun je er (h)eerlijke producten nuttigen op het overdekte terras, je warmen aan het kampvuur, op de foto met de Kerstman, meezingen met het koor en nog veel meer. Voor nóg meer cadeautjes kun je terecht in De Crimpenhof, waar diverse ondernemers met hun kramen staan.

Datum: Zaterdag 17 december
Tijden: 11:00 – 16:00 uur
Locatie: Raadhuisplein – Krimpen aan den IJssel
Meedoen als ondernemer? Mail naar oogstmarkt@voedselfamiliekrimpenerwaard.nl 

Meer informatie via www.proefdekrimpenerwaard.nl