Interactieve lezing over voedselverspilling, restverwerking met veel tips en proeverijtje
Heb jij dat ook wel eens? Je boodschappenmandje is al snel gevuld bij de winkel of bij de boeren en tuinders om de hoek. Maar vaak hou je nog een restje  over en dat is natuurlijk zonde om weg te gooien.

Laat je inspireren hoe je voedselverspilling kunt tegengaan en hoe je de restjes kunt gebruiken. En wie weet heb je zelf ook nog tips! Kom naar deze boeiende interactieve lezing en laat je inspireren en vooral ook enthousiasmeren door onze ervaringsdeskundigen.

Datum: maandag 12 december van 10.00 – 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Krimpenerwaard, Talmastraat 1, 2941 GS Lekkerkerk 
Door: Arike Mijnlieff en Simone van Engelsdorp
Kosten: Geen
Aanmelden: taalhuis@debibliotheekkrimpenerwaard.nl of info@welzijnkrimpenerwaard.com of 0180 – 66 99 99