Producenten, consumenten en maatschappelijke organisaties samenbrengen om vorm te geven aan gezamenlijke verantwoordelijkheid naar een gezondere bodem, -voeding, -levensstijl en een bloeiende lokale economie.
De zorg voor onze moeder is groot, de moeder die ons voedt, onze moeder aarde. Voor haar en voor ons willen wij een eerlijke route naar gezond eten uit eigen regio. We doen dat samen met de boeren en andere voedselmakers in kruisbestuiving met betrokken maatschappelijke organisaties. Onze gebiedsgerichte aanpak is daarmee een sterk concept dat zowel modulair als overkoepelend is. Samen kunnen we zoveel meer!
Door deze overkoepelende aanpak hebben we in 2022 een MAEX impactwaarde behaald van € 70.000 dat is € 30.000 meer dan in 2021.
Indicatie impactwaarde:

De impactwaarde is het totale bedrag wat belanghebbenden tezamen besparen of in reguliere economie bereid zouden zijn te betalen voor dergelijke diensten en effecten, uitgedrukt in euro’s. Dit bedrag is een indicatie en baseert zich op externe bronnen, MKBA’s, wetenschappelijke onderzoeken, maatschappelijke prijslijsten, etc. De daadwerkelijke waarde van een specifieke situatie kan daarom afwijken van deze indicatie.