Pionieren doe je samen! Voedselfamilie Krimpenerwaard is jouw partner om met lokale en regionale voedselinitiatieven meer gezonde streekproducten op de menukaart te zetten. Benieuwd hoe we dit op korte termijn in de gemeenten Krimpen aan den IJssel en Krimpenerwaard gaan doen, lees je hieronder!

Met wie gaan we dat doen?
De Voedselfamilie Krimpenerwaard werkt samen met Greendish hét adviesbureau op het gebied van duurzame voeding. Samen hebben wij het doel om jou als Horeca en of Catering professional kennis te laten maken met de diversiteit van lokale en regionale voedselaanbieders. We willen je de mogelijkheid bieden om meer, mooie, lekkere en gezonde lokale producten op je kaart te zetten. Hiermee zet je niet alleen mooie verse producten op de kaart maar vooral jezelf. Ook versterk je hiermee de korte keten in Zuid-Holland om met elkaar een voedseltransitie te realiseren.

Wat gaan we doen?
In een gratis persoonlijk adviesgesprek bij jou op locatie neem je samen met de Impact Coach van Greendish de producten die je momenteel inkoopt onder de loep en er wordt gekeken waar kansen liggen om het aandeel gezonde streekproducten te vergroten.  Er is plek voor vijf horeca-ondernemers… benieuwd wat het je oplevert?

Wat levert het op?
Je ontvangt quick-wins om het voedselaanbod binnen jouw horecaonderneming verder te verduurzamen, waarin de focus ligt op kennisverbreding, nieuwe inzichten en inspiratie. Greendish en Voedselfamilie Krimpenerwaard zorgen er voor dat het jouw zaak de nodige exposure oplevert. Meedoen is een unieke kans om de steeds bewuster wordende gast binnen jouw horecaonderneming te houden en nieuwe gasten aan te trekken.

Hoe meld je je aan?
Er is slechts plaats voor vijf ondernemers om deel te nemen aan dit project. Reageer daarom vóór 31 maart 2023 via horeca@voedselfamiliekrimpenerwaard.nl. Wij nemen dan contact met je op.
Wil je meer lezen over Voedselfamilie Krimpenerwaard of heb je vragen? Je kunt onze coördinator Sybrich bereiken op  06 – 47 13 35 93 en alles over de Voedselfamilie lezen op www.voedselfamiliekrimpenerwaard.nl

Samen dragen we bij aan een gezonder en groener Zuid-Holland! Wij kijken uit naar jouw aanmelding!