Bestuurslid Esther van Leeuwe
‘Ik hou zelf erg van lekker eten. Het is mijn overtuiging dat de kwaliteit van een maaltijd voor een groot deel wordt bepaald door de kwaliteit van de ingrediënten. Ik ben als enthousiaste kok op zoek gegaan naar kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en kwam dicht bij huis uit. Er komt zoveel moois uit de Krimpenerwaard!

Het zou fantastisch zijn wanneer meer mensen daarvan kunnen genieten. Ik denk dat veel mensen wel lokaal willen inkopen, maar eigenlijk nog niet zo goed weten hoe ze dat praktisch in kunnen vullen naast een drukke baan en gezin. De projecten van de Voedselfamilie Krimpenerwaard dragen er  aan bij om juist dát te veranderen en daar zet ik mij als bestuurslid graag voor in.’

Word jij mede bestuurslid?
Wil jij ook meehelpen aan de voedseltransitie in de Krimpenerwaard regio? Dan komen wij graag met je in contact.

Wil je alles weten over het werken met streekproducten, netwerken en het tegengaan van voedselverspilling? Aankomende events van Smaak van de Waard op open inschrijving: 22 maart – netwerkdiner – 8 april – kookworkshop