Deze week waren we te gast bij een enthousiaste chefkok in Krimpen aan den IJssel. Tijdens het adviesgesprek samen met Greendish lag de focus op het verder verduurzamen van het voedselaanbod en het delen van kennis en inspiratie. Samen verkenden wij kansen op het gebied van lokaal inkopen doen en de wensen voor een lokale streekproducten Hub. Maar ook het voorkomen van voedselverspilling en de eiwittransitie kwamen aan bod.

Alle 5 restaurants uit de regio Krimpenerwaard die met deze pilot hebben meegedaan ontvangen Quick-wins zodat ze gericht aan de slag kunnen met het doorvoeren van de veranderingen binnen hun bedrijf.

De Voedselfamilie Krimpenerwaard heeft tijdens deze gesprekken met de chefs waardevolle informatie verzameld waarmee zij verder aan de slag kunnen voor de toekomstige Hub & Bezorgdienst voor de horeca, kantines en zorginstellingen.