Samen kunnen we zoveel meer en dat bleek ook nu weer tijdens de Inspiratiebijeenkomst met alle betrokken partijen. We waren te gast aan tafel bij de gemeente Krimpen a/d IJssel met de hele ‘familie’. Natuurlijk ons eigen team, wethouders en betrokken ambtenaren uit beide gemeenten maar ook producenten en alle shareholders van binnen en buiten de regio.

Een zeer waardevolle bijeenkomst waarbij het bestuur ons meenam in een presentatie met een rondje langs de velden, een collegetour met onze succesverhalen rondom de Oogst- & Streekmarkt ‘Proef de Krimpenerwaard’ en de doorlopende leerlijn Voedseleducatie. En gingen we in groepjes uiteen met inspirerende vragen en prikkelende dilemma’s rondom ‘Een eerlijke route naar gezond eten uit je eigen regio’. Als omlijsting waren er uiteraard lekkere hapjes en drankjes  uit de polder met streekproducten van dichtbij.

We haalden een mooie ‘oogst’ op tijdens de ronde inspirerende vragen en prikkelende dilemma’s. We kijken nu al uit naar de volgende inspiratiebijeenkomst.