Wat een heerlijk feestje was het weer zaterdag in het Springerpark bij de Oogst- & Streekmarkt ‘Proef de Krimpenerwaard’. De 7e editie alweer van dit leuke en lekkere evenement met streekproducten van dichtbij en iets verder weg.

Onder het motto ‘van zo dichtbij als mogelijk is en van zo ver weg als nodig’ organiseren we deze oogstmarkt 3 keer per jaar. Onze hof-fotograaf Jan Trouwborst van Groene Hart Evenementenfotografie maakte weer een mooie compilatie klik op de link voor de hele reportage.

En dit keer was ook het team van RTV-Krimpenerwaard met hun drone aanwezig. Altijd zo leuk om iets in vogelvlucht te zien en gepassioneerde mensen aan het woord te horen. Klik hier voor het filmpje en geniet nog even mee.

Op naar de kersteditie op het Raadhuisplein in Krimpen a/d IJssel. Zet 9 december alvast in je agenda!