Welkom op Food.Film.Fest., een filmfestival met vertoningen over heel Nederland en Vlaanderen. Met een interessante, prikkelende waaier aan films, willen we zo veel mogelijk burgers inspireren over hoe voedsel anders kan.

Voedsel Anders ijvert voor agro-ecologie als alternatief voor het huidige industriële voedselsysteem naar een voedselproductie waar natuur, eerlijke handelsrelaties en respect voor de boer elkaar verbindt.

Ook de Voedselfamilie Krimpenerwaard sluit aan met de vertoning van de film Together We Grow. Na de film is er ruimte voor gesprek en discussie over ons voedselsysteem en de uitdagingen die daarbij horen.

Datum: dinsdag 28 november 2023
Tijd: 19.30 uur
Locatie: Streekmuseum Krimpenerwaard, Boezemdreef 1 in Krimpen a/d IJssel
Entree: Op basis van donatie
Aanmelden kan hier
Kijk voor alle andere locaties en films in Zuid-Holland op VoedselAnders