Hub & Bezorgservice streekproducten

Voedselfamilie Krimpenerwaard Thuisbezorgservice Rechtstreex

Deelproject ‘Krimpenerwaard Hub & Bezorgservice ‘

Doel 
Een efficiënt logistiek systeem binnen de Krimpenerwaard zodat alle bewoners in de gelegenheid zijn streekproducten af te nemen. De lokale en regionale producten worden direct bij de horeca, catering, bedrijven, kantines en zorginstellingen via deze bezorgservice beleverd.
Producten worden bij de boeren & andere voedselmakers opgehaald voor de Hub of direct naar de juiste bestemming gebracht.

Resultaat
Twee bewegingen binnen een efficiënt logistiek systeem voor thuisbezorgen & ophalen bij boeren en andere voedselproducenten.
Inzet mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt waar mogelijk.

Kruispunt van streekproducten

In samenwerking met verschillende partijen werken we aan een Krimpenerwaard Hub & Bezorgservice. Hiermee willen we toegroeien naar een efficiënt logistiek systeem binnen de hele Krimpenerwaard waarbij lokale producten worden bezorgd bij de horeca & catering, (sport)kantines, bedrijven en zorginstellingen in de regio.

Tevens een centrale Hub voor de lokale producten van de boeren en producenten uit de regio ten behoeve van leveringen onderling en andere partijen. Zo besparen we met elaar nog meer voedselkilometers.

Wil je meer weten over de Hub & bezorgdienst? Stuur een bericht via onderstaande button.

Provincie Zuid Holland
Gemeente Krimpen aan den IJssel
Gemeente Krimpenerwaard
De Groenling
De Kortste Weg
Europees Landbouwfonds
Europees Landbouwfonds
Europees Landbouwfonds
De Kortste Weg

Van zo dichtbij als mogelijk en van zo ver weg als nodig is