Petra den Uijl – van Vliet

(H)éérlijke maaltijden aan de keukentafel

Koken met eerlijke en gezonde producten uit de regio dat is mijn hobby en passie! 

Ik ben geboren in Krimpen aan de Lek en als ik de watertoren zie boven het prachtige polderlandschap, weet ik dat het altijd mijn thuis zal zijn. Als hobbykok en bourgondiër doet het mij goed dat er zoveel prachtige lokale producten te koop zijn; producten waar de passie van de producent in te zien en te proeven is. 

Samen met de Voedselfamilie Krimpenerwaard zet ik mij in om mijn passie de delen met name bij het project voedseleducatie en heel speciaal voor de minima. Want hoe belangrijk is het om ook met een klein budget een gezonde en (h)éérlijke maaltijd op tafel te kunnen zetten? Ik vind dat heel belangrijk en draag daarom graag mijn steentje bij.

T: 06 – 53 55 79 91