Petra den Uijl – van Vliet

Familie over de grens!

Met één been in de Krimpenerwaard en het andere been in Gouda werk ik graag mee aan de samensmelting tussen zilver en goud.

Ik werk als vrijwilliger en als wijkchef Rechtstreex Gouda Centrum bij The Melting Shop in Gouda. Daarnaast ben ik projectleider bij sociale coöperatie Een Nieuwe Kans te Gouda.

Ik ben geboren in Krimpen aan de Lek en als ik de watertoren zie boven het prachtige polderlandschap, weet ik dat het altijd mijn thuis zal zijn. Als hobbykok en bourgondiër doet het mij goed dat er zoveel prachtige lokale producten te koop zijn; producten waar de passie van de producent in te zien en te proeven is. Ik wil mij dan ook graag inzetten om de Krimpenerwaard te verbinden met het prachtige Gouda, de stad waar mijn werkhart ligt.

In The Melting Shop, wat tevens het afhaalpunt voor Rechtstreex Gouda Centrum is, bieden we lokale producten uit de Krimpenerwaard en uit de omgeving van Gouda aan.

Petra den Uijl
T: 06 – 53557991
E: petradenuijl@outlook.com
W: www.themeltingshop.nl