Charlotte Diepenhorst

Een podium creëren voor onze voedselmakers en hun ambacht om lokale koopkracht te bevorderen. Daar draag ik graag aan bij!

Organisator, verbinder, concept ontwikkelaar en projectcoördinator

Als projectcoördinator werk ik aan het ontwikkelen van een streekproductenmarkt in de Krimpenerwaard.

Sinds een aantal jaren ben ik trotse inwoner van de Krimpenerwaard en woonachtig in het mooie polderdorpje Berkenwoude. Naast het genieten van de prachtige omgeving, wordt het woonplezier mijns inziens vergroot door de wetenschap dat er zoveel moois te zien, te doen en te verkrijgen is in onze eigen regio.

De afgelopen jaren ben ik steeds meer lokaal gaan kopen. En heb ik de mensen en het bedrijf achter het product leren kennen. De passie voor het product en de gedrevenheid van deze mensen is enorm en werkt aanstekelijk. Daarom zet ik mij in om te helpen meer bekendheid te creëren voor de Krimpenerwaardse streekproducten en activiteiten.

Samen met de Voedselfamilie Krimpenerwaard, Stichting Promotie Krimpenerwaard en producenten, werk ik aan een terugkerende streekproductenmarkt in de Krimpenerwaard. Hiermee hopen we mensen bewust te maken van wat er allemaal in de Krimpenerwaard aan voeding wordt geproduceerd. En de lokale/regionale koopkracht en gezonde voeding te stimuleren en bevorderen.

Wil je meer weten, heb je ideeën of wil je deelnemen aan de markt?

Neem dan gerust contact met mij op!

Charlotte Diepenhorst
Lots & More Consultancy
T: 06 – 10 37 96 90
E: charlotte@lots-and-more.nl
W: www.lots-and-more.nl