Aan tafel bij
bevlogen mensen uit de regio
Maak kennis met de familie en schuif aan
Ervaringskundigen en professionals uit verschillende vakgebieden zijn de kartrekkers en duwers bij de verschillende familiezaken. Maak kennis met deze enthousiaste groep mensen onderaan de pagina.
Arike Mijnlieff
Initiatiefnemer, medisch voedingskundige en overall coördinator
Een netwerk weven rondom lokaal gezond voedsel en samenwerken, want samen kunnen we zoveel meer.
Drees van den Bosch
Pionier en versneller van de voedseltransitie
Eten is zoveel meer dan een hap anonieme calorieën. Ik wil graag de waarde van eten terugbrengen in het leven van alledag. Lokale ketens zijn daarvan een belangrijk onderdeel.
Esther van Leeuwe
Verbinder in korte keten, naar lekker, duurzaam en gezond voedsel
Lokale leveranciers zijn de sleutel tot succes.
Ilonka Cirk
Docent, voedings- & landschapskundige
Samen werken, als een grote familie, aan een breed doorlopend aanbod van voedsel-educatie.
Charlotte Diepenhorst
Organisator, verbinder, concept ontwikkelaar en coördinator
Een podium creëren voor onze voedselmakers en hun ambacht om lokale koopkracht te bevorderen. Daar draag ik graag aan bij.
Ingrid den Braber
Coördinator zorginstellingen
Meer vitaliteit, door gezonde voeding uit de regio, op jouw bord.
Jolanda van de Seijp
Docent, coach en gastvrouw van de Krimpenerwaard
Zo komt jouw product sneller op ons bord.
Lia Steeman
Netwerker, verbinder & ambassadeur streekproducten
Bevorderen gebruik van meer streekproducten daar draag ik graag aan bij.
Lisette van Cappellen
Ontwerper, creatieve geest en streekproducten liefhebber
De voedselfamilie helpt elkaar vooruit.
Petra den Uijl
Streekproducten ambassadeur en liefhebber van lekker & gezond eten
Met elkaar werken aan (h)eerlijke en gezonde maaltijden met producten uit de regio.
Sybrich & Eric van Heukelom
Enthousiaste streekproducten liefhebbers in & voor de horeca
Korte lijnen en meer streekproducten op het menu
Simone van Engelsdorp
Ervaringskundige kies voor het maximum met een minimum
Gezondheid is de grootste winst met voeding als helpend medicijn.